10 September, 2012

Sundt bananbrød

Dejligt bananbrød, der mætter. Er god både som eftermiddagssnack og morgenmad.
Det her bananbrød skal nok gøre dig glad. Det smager fantastisk, fylder godt i maven, også er det tilmed sundt. Det er ikke heeelt vildt sødt, så du vil muligvis tilsætte mere sukker, eller måske endda lidt mørk chokolade? 

INGREDIENSER

De tørre
1 1/2 dl grahamsmel
1 dl hvedemel
2 tsk natron
2 tsk kanel
1 tsk vaniljesukker
et knips salt

De våde
1-1 1/2 spsk honning
3/4 dl yogurt naturel
ca. 1/2 dl mandelmælk
3 mosede bananer
1 æg

Andet
rosiner, efter behov
rørsukker, til at strø på
evt. valnødder 
evt. mere sukker, hvis et sødere brød ønskes

OPSKRIFT
- Forvarm ovnen til 175 grader varmluft
- Rør alle tørre ingredienser sammen i en skål
- I en anden skål, mix alle våde ingredienser sammen
- Kombiner de våde og tørre ingredienser, rør indtil det er en ensartet masse 
- Put massen i en smurt bageform, strø med rørsukker
- Bag i ca. 30 min (indtil der ikke er noget af dejen der klæber fast, hvis man stikker en gaffel i brødet)


Smør med peanut butter, honning, nutella, dulce de leche, eller noget andet lækkert, og nyd!
<3